Over ons

Laura
Dierenarts

 

In 2010 maakte ik mijn kinderdroom waar en studeerde ik af als dierenarts aan de Universiteit Gent (afstudeerrichting kleine huisdieren). Na het behalen van mijn diploma werkte ik in verscheidene praktijken in binnen-en buitenland. In 2013 werd het tijd om op eigen benen te staan en zo onstond dierenartsenpraktijk Beestig!. In mijn eigen praktijk omring ik jullie huisdier met de beste zorgen. Ik volg op regelmatige basis bijscholingen om mijn kennis up-to-date te houden.

 

Lies
Dierenartsassistente

 

Als kind heb ik altijd geweten dat ik later iets met dieren wou doen! Zo ben ik in 2016 afgestudeerd als dierenartsassistente aan de Thomas More hogeschool te Geel. Kort erna kon ik al meteen aan het werk bij Beestig!. Met veel liefde, toewijding en motivatie help ik zowel baasje als beestje waar nodig.

In september 2023 ben ik afgestudeerd als Animal Behaviour Technician aan de Odisee hogeschool. Deze opleiding zorgt ervoor dat ik jullie kan helpen en begeleiden met de opvoeding en probleemgedrag bij honden, katten en konijnen.