Over ons

Laura
Dierenarts

 

In 2010 maakte ik mijn kinderdroom waar en studeerde ik af als dierenarts aan de Universiteit Gent (afstudeerrichting kleine huisdieren). Na het behalen van mijn diploma werkte ik in verscheidene praktijken in binnen-en buitenland. In 2013 werd het tijd om op eigen benen te staan en zo onstond dierenartsenpraktijk Beestig!. In mijn eigen praktijk omring ik jullie huisdier met de beste zorgen. Ik volg op regelmatige basis bijscholingen om mijn kennis up-to-date te houden.

 

Mijn vrije tijd breng ik door samen met mijn bende trouwe viervoeters.

Lies
Dierenartsassistente

 

Als kind heb ik altijd geweten dat ik later iets met dieren wou doen! Zo ben ik in 2016 afgestudeerd als dierenartsassistente aan de Thomas More hogeschool te Geel. Kort erna kon ik al meteen aan het werk bij Beestig!. Met veel liefde, toewijding en motivatie help ik zowel baasje als beestje waar nodig.

Vanaf oktober 2021 begin ik aan de postgraduaat Animal Behaviour Technician bij Odisee hogeschool. Na het afronden van deze opleiding zal ik jullie kunnen helpen en begeleiden met de opvoeding en probleemgedrag bij honden, katten en konijnen.

 

Naast de werkuren houd ik me bezig met mijn andere grote passie, mijn paarden!